Tenis
SPORTOVI
Tenis
Goran prognozirao rasplet

Ivanišević: Đoković uzima Wimbledon; Sky Sports: Čilić je 'crni konj'

Goran Ivanišević, miljenik engleskih medija, prognozirao je za SkySports rasplet Wimbledona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Moj je favorit Novak Đoković, mislim da on uzima naslov, a drugi favorit mi je Andy Murray'', počeo je Zec pa analizirao:

''Đoković će biti motiviran za osvajanje Wimbledona jer se silno želi osvetiti Nadalu zbog poraza u Roland Garrosu. Murray, pak, želi konačno prekinuti britanski post, neće mu biti lako zbog očekivanja domaće publike, no on već zna kako je igrati finale Wimbledona i kako se osvaja Grand Slam. Mora samo biti na najvišoj razini i može daleko dogurati'', dodao je Goran koji će u Londonu biti u ulozi savjetnika Marinu Čiliću.

A našeg je tenisača SkySports stavio u skupinu autsajdera za osvajanje naslova, no onih koji bi mogli "zapapriti" stvari na londonskom Grand Slamu.

"Bivši osvajač Queen'sa može biti 'crni konj' Wimbledona. Čilić će prije nego što mu karijera završi pokušati stopama Ivaniševića koji je u Wimbledonu osvojio naslov s wild-cardom 2001. godine. Murray je za Čilića rekao da je jedan od najboljih igrača na travi na svijetu", podsjećaju u tekstu.

U skupini autsajdera s Čilićem su i Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Ernests Gulbis, Giles Simon i Lukas Rosol. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider