Tenis
SPORTOVI
Tenis
Sjajna zabava

FOTO Ivanišević, Agassi i Ferrero otvorili ATP Umag

Aggasi zbog ozljede leđa nije mogao zaigrati, no zato su se Ivanišević i Ferrero dobro zabavili.

Legende svjetskog tenisa Andre Agassi, Juan Carlos Ferrero i Goran Ivanišević revijalnim dvobojem otvorili su ATP Umag pred 4,000 gledatelja.

Nažalost, Aggasi zbog ozljede leđa nije mogao zaigrati, no zato su se Ivanišević i Ferrero dobro zabavili. Španjolac Juan Carlos Ferrero (36), je bivši broj 1 i osvajač Roland Garrosa. Međutim, Agassijev dolazak pomalo je zasjenio povratak legendarnog “zemljaša”, koji je 2010. osvojio Umag.

U svom posjetu Umagu, Andre Agassi, Goran Ivanišević i Juan Carlos Ferrero pronašli su vremena i za svoju najmlađu publiku. Kao dio programa Konzum Croatia Open Umag turnira, teniske legende dio svog vremena su provele na Kid's Dayu, u druženju s mališanima od kojih e možda netko jednog dana poći i njihovim stopama. Okupilo se 500-tinjak djevojčica i dječaka koji su uživala u razgovoru sa svojim idolima, a oni hrabriji su ih i izazvali na dvoboje. Kao poseban poklon i trajni podsjetnik na ovaj jedinstven susret mališani su dobili majice s potpisom teniskih legendi, i to iz njihovih ruku. Uz to, svatko je s ovog druženja odnio i fotografiju, još pokoji autogram, ali i ono najvažnije - uspomenu koju će pamtiti cijeli život.

Dodajmo kako ATP stadion u Umagu subote nosi novo ime, ime Gorana Ivaniševića. Ceremonijom preimenovanja, na kojoj je bio Goran Ivanišević s cijelom obitelji, obilježen je taj svečani trenutak, a svojim prisustvom uveličali su ga i Andre Agassi i Juan Carlos Ferrero, te Ronald Korotaj, direktor Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora turnira i Lawrence Frankopan, direktor turnira.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider