Tenis
SPORTOVI
Tenis
ATP Zagreb

Ivan Dodig i Mate Pavić ostali bez naslova u parovima

Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Mate Pavić nisu uspjeli dobar tjedan i igre na turniru parova u Zagrebu okruniti i pobjedom. U finalu turnira parova na PBZ Zagreb Indoorsu sa 6-3, 6-3 su slavili Julian Knowle i Filip Polašek...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drugi nositelji, Austrijanac Knowle i Slovak Polašek, nisu imali nikakvih problema tijekom ovog finala, a najbolje meč oslikava podatak da hrvatski tenisači nisu došli do niti jedne break-prilike tijekom manje od sat vremena igre.

Austrijsko-slovačka kombinacija je posve gospodarila ogledom, pa je tako izgubila samo četiri poena nakon prvog servisa. Dodig i Pavić su imali 11 aseva, ali su daleko slabije igrali nakon drugog servisa i tijekom meča su u tri navrata gubili vlastiti početni udarac.

U nastavku današnjeg programa očekuje nas finale pojedinačnog dijela turnira u kojem će najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić igrati protiv Austrijanca Jürgena Melzera. (TS)

ATP Zagreb, finale parova:

Knowle / Polašek (2) - Dodig / M. Pavić 6-3, 6-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider