Tenis
SPORTOVI
Tenis
Marin izgubio od Berdycha

IPTL: Poraz Čilića, Ivanišević bolji od Raftera

Marin Čilić je poražen 4-6 u dvoboju s Tomašem Berdychom, a Goran Ivanišević je još jednom nadigrao Patricka Raftera (6-4), no UAE Royals su u četvrtak u srazu sa Singapore Slammersima doživjeli treći poraz u Međunarodnoj teniskoj premijer ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slammersi koji su bili domaćini drugog od četiri turnira, predvođeni Serenom Williams i Tomašom Berdychom, u neizvjesnom su dvoboju stigli do tijesne pobjede 27-25 vrijedne četiri boda. Za razliku od meča u Manili, Marin Čilić je ovoga puta poražen u dvoboju s Berdychom (4-6), dok je Goran Ivanišević još jednom bio bolji od Patricka Raftera (6-4), ali je propustio priliku za uvjerljiviju pobjedu, jer je vodio 4-1 i imao servis.

Serena Williams je svladala Caroline Wozniacki (6-5) u njenom debiju za Royalse, a potom je u paru s Berdychom preokretom došla do pobjede (6-4) u srazu s Nenadom Zimonjićem u Kristinom Mladenović. Par Čilić - Zimonjić mogao je Royalse dovesti do odlućujućeg 'tie-breaka', ali su Lleyton Hewitt i Nick Kyrgios uspjeli osvojiti gem kod 4-6 i tako osigurati ukupnu pobjedu svojoj ekipi.

Sljedeći turnir na rasporedu je od subote do ponedjeljka (6 - 8. prosinca), a domaćin je New Delhi.

IPTL rezultati, 6. kolo:

DBS Singapore Slammers - Musafir.com UAE Royals 27-25

Manila Mavericks - Micromax Indian Aces 25-20

Ljestvica:

1. Micromax Indian Aces 6 4 2 20
2. Musafir.com UAE Royals 6 3 3 17
3. Manila Mavericks 6 3 3 17
4. DBS Singapore Slammers 6 2 4 14

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider