Tenis
SPORTOVI
Tenis
Dobra vijest

IPTL: Čilić i Ivanišević opet u pobjedničkoj ekipi

Marin Čilić i Goran Ivanišević ponovno su bili u sastavu ekipe UAE Royalsa koja je u srijedu, u 5. kolu Međunarodne teniske premijer lige, u Singapuru svladala Manilla Maverickse s 26-21 te tako ostvarila prvu pobjedu nakon dva uzastopna poraza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Meč je otvorio Ivanišević tijesnim 5-6 porazom od Australca Marka Philippoussisa, a potom je Čilić sa 6-4 svladao Jo-Wilfrieda Tsongu. Čilić i Nenad Zimonjić izgubili su 3-6 igru parova od Tsonge i Hueyja, a pobjedu Royalsima osigurali su Zimonjić i Kristina Mladenović, koji su prvo sa 6-1 svladali Kirsten Flipksen i Daniela Nestora, da bi na kraju Mladenović sa 6-4 bila bolja od Flipkens.

U drugom dvoboju Singapur Slammarsi došli su do prve pobjede, nanijevši prvi poraz Indian Acesima. Slammersi su slavili s 24-23, a to je ujedno bio prvi meč u kojem je o pobjedi odlučivao "super tie-break" u kojem je vremensko ograničenje trajanja sedam minuta. Unutar tog vremena Tomaš Berdych je sakupio više poena od Gaela Monfilsa i donio prvu pobjedu svojoj ekipi.

U četvrtak će u 6. kolu, posljednjem koje se igra u Singapuru, upravo domaći Slammersi biti suparnici UAE Royalsima, dok će u drugom dvoboju snage odmjeriti Indian Aces i Manilla Mavericks.

IPTL rezultati, 5. kolo:

Musafir.com UAE Royals - Manilla Mavericks 26-21

DBS Singapore Slammers - Micromax Indian Aces 24-23

Ljestvica:

1. Micromax Indian Aces 5 4 1 18
2. Musafir.com UAE Royals 5 3 2 15
3. Manilla Mavericks 5 2 3 13
4. DBS Singapore Slammers 5 1 4 10

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider