Tenis
SPORTOVI
Tenis
'To je strašno'

I Federer se vraća i hvali Nadala: Vidite kako se stvari mijenjaju

Godinama su Roger Federer i Rafael Nadal bili glavni glumci strašnog teniskog rivaliteta. Danas je Federer nešto udaljeniji od vrha, na sedmom je mjestu, dok je Nadal i službeno od ovog ponedjeljka opet broj 1 na svijetu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roger Federer se nalazi na ATP turniru iz Masters serije 1000 u Šangaju. U prvom je kolu slobodan, dok će u drugom igrati protiv pobjednika meča Andreas Seppi - Lleyton Hewitt.

Podsjetimo kako Federer nije igrao tenis od US Opena, gdje je iznenađujuće poražen u osmini finala od Tommyja Robreda.

''Ono što je Nadal napravio na US Openu bilo je nevjerojatno. Samo ta pobjeda je bila strašna, a kroz ovu godinu je stvarno režirao neke nevjerojatne stvari'', rekao je Federer o svom velikom rivalu i nastavio ga hvaliti:

''Drago mi je zbog Nadala što se vratio na takav način. Je li vidite kako se stvari u tenisu i sportu lako mijenjaju? Drago mi je zbog njega osobno, ali i svih drugih kojima je dokazao da je daleko od nekakvog odlaska iz tenisa, o čemu se pričalo. Dokazao je i da nikoga nikada ne treba otpisivati'', rekao je Federer.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider