Tenis
SPORTOVI
Tenis
Reportaža iz Hrvatske

Goran Ivanišević vodit će ekipu CNN-a po Zagrebu

Najpoznatija svjetska News televizijska kuća CNN dolazi u Zagreb. U petak, za polusatnu emisiju Open Court koja se svaki tjedan emitira na CNN-u, kao najveći i najzanimljiviji događaj tog tjedna snimit će reportažu o turniru i Gradu Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagreb se tako našao u društvu Australian Opena, Monte Carla, Roland Garrosa te ostalih turnira koje je odabrala američka televizijska kuća CNN.

Gost emisije bit će Goran Ivanišević koji će s ekipom provesti čitav dan u svakodnevnim obavezama s naglaskom na veliku tenisku karijeru, PBZ ZAGREB INDOORS te mjesta u gradu Zagrebu gdje se najljepše osjeća.

Veliko je to priznanje i direktoru turnira Branimiru Horvatu koji je svakako najzaslužniji za sve što se ovih dana događa u svijetu tenisa. Od prvog dana Goran Ivanišević je aktivno uključen u organizaciju turnira, a ove godine priključio se i Ivan Ljubičić, trostruki finalist i osvajač jedinog dvoranskog turnira u regiji - PBZ ZAGREB INDOORS.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider