Tenis
SPORTOVI
Tenis
I to se dogodilo

Federer uzima pauzu: Ovo je sad vrijeme Đokovića, Nadala i Murraya

Roger Federer uzet će dvomjesečnu pauzu od tenisa da može provesti više vremena s obitelji i pripremiti se za dio turnira koji se igraju na zemlji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drugi tenisač svijeta otkrio je to u Dubaiju uz objašnjenje kako će odmor produljiti njegovu karijeru i pomoći mu da održi formu kako bi osvojio svoj 18. Grand Slam u karijeri.

Nakon turnira u Indian Wellsu u ožujku, Federer neće igrati nijedan sve do onog u Madridu početkom svibnja.

''Ne mogu igrati isto kao prošle godine, i to doslovno svake sezone jer to nije ni poanta u ovom trenutku moje karijere. Nemam više 22 godine kad sam mogao igrati 25-30 turnira godišnje. Vjerujem da ću biti spreman za one turnire za koje ću se prijaviti.''

Švicarac je najstariji u četvorci koja drži svjetski vrh - Đoković, Murray i Nadal.

''U ovom sam trenutku u potpuno drugačijoj situaciji od njih i trudim se pametno napraviti raspored. Ovo je sad njihovo vrijeme. Za mene je sve ovo veliki izazov koji mi nameće da donosim promišljene odluke u obiteljskom životu. Od njih to nitko nema tako da ja imam više stvari o kojima moram brinuti nego oni. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider