Tenis
SPORTOVI
Tenis
Neki bi predali, ali on...

Federer otkrio zašto gubi mečeve: Imam velikih problema...

U zabrinjavajućoj seriji poraza Rogera Federera koja traje od Wimbledona ipak ima opravdanja, objasnio je sam švicarski tenisač nakon poraza na startu turnira u Gstaadu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred njegovom domaćom publikom Rogera Federera za 65 minuta igre u meču drugog kola deklasirao 55. tenisač svijeta, Nijemac Daniel Brands, pobijedivši 6-3, 6-4.

''Imam ozbiljnih problema s leđima. U Hamburgu sam zbog njih prošli tjedan morao uzimati lijekove protiv upale'', rekao je Švicarac dodavši:

''Bilo mi je jasno od jutra da protiv Brandsa neće biti lako. Razmišljao sam čak otkazati nastup, no odluku sam donio tijekom zagrijavanja, kada se činilo da će leđa izdržati. Nažalost, trpio sam bolove, bilo je teško igrati i kretati se.''

''Čekaju me sad terapije, a nakon toga vidjet ćemo što s nastavkom sezone.''

Prošlog je tjedna u Hamburgu Federer u polufinalu poražen od Argentinca Federica Delbonisa, dok ga je u drugom kolu Wimbledona izbacio Sergij Stahovskij.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider