Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pridružili se Noletu i Dolgopolovu

Federer i Murray u polufinalu Cincinnatija

Drugi i treći tenisač svijeta, Britanac Andy Murray i Švicarac Roger Federer, pridružili su se Srbinu Novaku Đokoviću i Ukrajincu Aleksandru Dolgopolovu te čine drugi polufinalni par na ATP turniru Masters 1000 serije u Cincinnatiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Murray je do polufinala stigao još jednim preokretom, ali ne tako dramatičnim kakav je bio onaj u osmini finala protiv Bugara Grigora Dimitrova. Protiv Richarda Gasqueta, pobjednika nad Marinom Čilićem, Murray je morao nadoknaditi samo set zaostatka, a nije bio suočen s velikim zaostacima u drugom i trećem setu, niti spašavati meč-loptu za pobjedu 4-6, 6-1, 6-4

"Borio sam se i dao na terenu sve što sam imao u posljednja dva meča. Srećom, bilo je dovoljno za pobjede", rekao je umorni Murray nakon pobjede.

U polufinalu će trebati jednak pristup i odigrati najbolji meč u turniru kako bi zaustavio Rogera Federera koji je u četvrtfinalu svladao Španjolca Feliciana Lopeza sa 6-3, 6-4. U tri ovogodišnja nastupa u Cincinnatiju šesterostruki pobjednik ovog turnira još nije izgubio servis.

ATP Cincinnati - četvrtfinale:

Novak Đoković (Srb/1) - Stan Wawrinka (Švi/5) 6-4, 6-1

Aleksandr Dolgopolov (Ukr) - Tomaš Berdych (Češ/6) 6-4, 6-2

Andy Murray (VB/3) - Richard Gasquet (Fra/12) 4-6, 6-1, 6-4

Roger Federer (Švi/2) - Feliciano Lopez (Špa) 6-3, 6-4

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider