Tenis
SPORTOVI
Tenis
Veliki Beckerov rival

I Federer započinje suradnju s teniskom legendom

Umirovljeni švedski tenisač Stefan Edberg (47) dao je naslutiti da bi uskoro mogao započeti suradnju s vjerojatno najboljim tenisačem svih vremena – Rogerom Federerom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Postoji obostrani interes. Nikada nisam mislio da bih mogao biti trener nekom igraču. Iskreno, da nije riječ o Rogeru Federeru vjerojatno ne bih ni razmislio o ponudi'', rekao je Edberg za Svenska Dagbladet, te nastavio:

''Pred nama da je da pronađemo datume kada bi mogli zajedno raditi. Ukoliko to uspijemo, pomoći ću mu i više nego što mislite da je moguće'', rekao je šesterostruki osvajač Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, pa za kraj otkrio:

''Federer je veliki igrač. Naravno da još može osvojiti pokoji Grand Slam naslov. Želi probati nove stvari i zato mi se obratio!

Edberg je u karijeri bio jedan od najboljih igrača igre servis-volej, te bi njegovo veliko iskustvo trebalo pozitivno utjecati na tenis "čarobnjaka" iz Basela.

''Bilo je zadovoljstvo odraditi trening s jednim od mojih idola iz djetinjstva'', rekao je aktualni šesti igrač svijeta, koji se trenutno priprema za novu sezonu u Dubaiju.

Federeru je prošla sezona bila najlošija u posljednjih 11 godine. Nije ušao u nijedno finale Grand Slam turnira, te je osvojio svega jedan ATP naslov (Halle). Zanimljivo, svega 24 sata ranije drugi tenisač svijeta Novak Đoković angažirao je u svom timu bivšeg velikog rivala Stefana Edberga – Borisa Beckera. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider