Tenis
SPORTOVI
Tenis
Boli dok gledate

Grozna scena: Đoković izdržao uz pomoć lijekova, na kraju se rasplakao

Prvi svjetski tenisač Novak Đoković obavio je formalnost na početku nedjeljnog obračuna, te je pobjedom protiv Sama Querreyja donio Srbiji ključni, treći bod u četvrtfinalnom ogledu protiv Amerikanaca (3-1)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva se dva seta Đoković mučio, a onda je protutnjao pokraj suparnika i na kraju slavio 7-5, 6-7(4), 6-1, 6-0. Time je naplatio veliku pobjedu srpskog para u subotnjem srazu protiv braće Bryan, kada su Zimonjić i Bozoljac peti set dobili 15-13 i tako doveli svoju reprezentaciju do tadašnjeg 2-1 vodstva.

Inače, već u trećem gemu nadmetanja s Querreyjem iskrenuo je zglob Đoković, ali to ga nije omelo da u trećem i četvrtom setu prepusti suparniku jedan jedini gem.

''Podsvijest je vrlo jaka i teško ju je nadvladati. Naravno da sam razmišljao o toj ozljedi i o tome hoće li me boljeti, kako će mi tijelo reagirati. No, uz pomoć svojih najjačih navijača, kolega iz reprezentacije, uz pomoć svih naših divnih navijača koji su došli bodriti nas, kao i činjenice da igram za svoju zemlju, nadvladao sam sve to'', rekao je Đoković i dodao:

''Teško je bilo prvih sat vremena nakon ozljede. Ali, nakon što su lijekovi počeli djelovati sve je krenulo na bolje. I rezultat je bio takav, nemam što drugo dodati'', završio je prvi tenisač, a ATP-ove ljestvice.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider