Tenis
SPORTOVI
Tenis
Zastrašujuća Serena

Đoković brutalno razbio Španjolca: Ovo se ne viđa često

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković doslovno je razbio Španjolca Marcela Granollersa u osmini finala US Opena. Poslije samo 78 minuta igre Srbin je slavio 6-3, 6-0, 6-0...

Marcel Granollers je osvojio svoja prva tri servis-gema, a onda je krenulo... Raritetno, no Novak Đoković je nanizao nevjerojatnih 15 gemova za lagano konačno slavlje. Uzeo je sve gemove do kraja meča.

Nevjerojatno zvuči i da je Granollers, inače 43. tenisač na svijetu, u drugom setu osvojio samo devet poena, dok je u trećem bio još slabiji, pa je osvojio samo - šest!

Idući Đokovićev suparnik je Rus Mihail Južniij. Jadan...

Još gore je prošla Španjolka Suarez Navarro, inače apsolutno iznenađenje četvrtfinalne postave. Igrala je svoj prvi četvrtfinale Grand Slam turnira u karijeri, a isti će joj ostati zauvijek u pamćenju. Ne zato jer je pobijedila ili propustila veliku priliku za to, već zato jer protiv prve igračice svijeta nije uspjela osvojiti niti jedan jedini gem.

Serena Williams je slavila sa 6-0, 6-0 i još jednom pokazala da joj u današnjem svijetu tenisu, kada je prava, nema ravne.

US Open, osmina finala (tenisači):

Đoković (1) - Granollers 6-3, 6-0, 6-0

Wawrinka (9) - Berdych (5) 3-6, 6-1, 7-5(6), 6-2

Južnij (21) - Hewitt 6-3, 3-6, 6-7(3), 6-4, 7-5

tenisačice

Williams (1) - Suarez Navarro (18) 6-0, 6-0

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider