Tenis
SPORTOVI
Tenis
''neka odluče gurui''

Svi pričaju o Čilićevim hlačicama: Ekspresni modni hit i ovacije u Londonu

Slaba igra Marina Čilića protiv svjetskog broja 1 nije bila dovoljno zanimljiva tema za razgovor nakon meča...

Marin Čilić upisao je težak poraz na početku završnog ATP World Tour Finalsa u Londonu. Od njega je nakon svega 90 minuta tenisa bolji bio svjetski broj 1 Andy Murray.

Čilić nije igrao na razini otprije 10 dana kada je s 2:0 u setovima po prvi puta slavio protiv Novaka Đokovića. Bila je to blijeda izvedba našeg tenisača, a koliko blijeda najbolje govori činjenica da se nakon meča najviše pričalo o Čilićevim kratkim hlačama.

"Čilić je pokazao svoje zanimljive kratke hlače", "najgore kratke hlače ikada?", "zaista, zaista, zaista Marin Čilić", samo su neki od komentara na Twitteru nakon što je Čilić odigrao meč u kratkim hlačama koje više nalikiju na kupaće, a ne na sportske.

Čak ga je i Annabel Croft nakon meča upitala za odabir hlača na što je dobio ovacije O2 Arene, a onda je i prokomentirao:

"Dobio sam ih ovaj tjedan. Nisam previše razmišljao o njima. Imaju nekoliko boja i pod svjetlima izgledaju dobro. Malo više boje nikoga ne boli".

Marinove kratke hlače komentirao je i brat Andyja Murrayja, Jamie, koji se sarkastično pitao:

"Je li Marin pogreškom spakirao kratke hlače za plažu?".

Na konferenciji za novinare situacija je bila još i gora. Jedan od novinara postavio je provokativno pitanje, no Čilić ga je popratio uz osmijeh i šaljivi odgovor.

"U natjecanju između vaših ovogodišnjih i Wawrinkinih iz prošle sezone, koje su kratke hlače ružnije?", bilo je pitanje novinara.

"Možemo dalje", rekao je uz osmijeh Čilić pa dodao:

"Na modnim guruima je da odluče".

Pretpostavljamo da će Čilić odigrati i preostala dva (ili više) meča u istoj kombinaciji, tako da možemo očekivati još smiješnih, ali i zlobnih komentara po društvenim mrežama. Ali nebitno, samo da podigne razinu svog tenisa na onu iz pariškog Bercyja. Smijali su se i Wawrinki, a on je uzeo naslov pobjednika Roland Garrosa i na posljednju pressicu došao s kratkim hlačama te ih objesio ispred mikrofona da ih svi vide.

"One su mi donijele naslov pobjednika", našalio se.

Neka isti recept primjeni i naš Čilić...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider