Tenis
SPORTOVI
Tenis
Dirljiva priznanja

Dopisivanje u ranu zoru: Evo kako su se tješili Đoković i Wawrinka

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković poslao je putem Twittera poruku svom suparniku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ponedjeljak u četiri sata ujutro po lokalnom vremenu, neka dva sata nakon što je svladao Stanislasa Wawrinku 12:10 u petom setu u osmini finala Australian Opena, prvi tenisač svijeta Novak Đoković poslao je putem Twittera poruku svom suparniku.

"Stan, hvala ti puno! Žao mi je zbog tvog poraza. Želim ti sve najbolje u nastavku sezone. Bilo mi je veliko zadovoljstvo", napisao je Đoković.

Srpski tenisač, poznat po uvijek korektnom odnosu prema suparnicima, želio je sjajnom Švicarcu još jednom odati priznanje za veličanstvenu predstavu u večernjem meču na Rod Laver Areni. Đokoviću je trebalo pet sati i dvije minute za pobjedu, ali i sam je priznao da je Wawrinka zaslužio pobjedu jednako kao i on.

Nakon tako iscrpljujućih mečeva s tako kasnim završetkom, tenisačima je teško utonuti u san. Wawrinka je u četiri sata ujutro također još bio budan. Odgovorio je Đokoviću nakon četiri minute...

"Čestitke na velikoj borbi i pobjedi. Sretno u nastavku turnira."

Malo kasnije je napisao na francuskom:

"Ovo boli. Stvarno boli."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider