Tenis
SPORTOVI
Tenis
Kanađanin u sjajnoj formi

Dodiga u polufinalu Tokija zaustavio Raonic

Kanadski tenisač Milos Raonic zaustavio je našeg Ivana Dodiga u polufinalu ATP turnira koji se, uz 1.3 milijuna dolara nagradnog fonda, igra u Tokiju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedanaesti igrač svijeta i učenik našeg Ivana Ljubičića svladao je Dodiga sa 7-6(4), 6-1 poslije jednog sata i 24 minute igre. Nijedan tenisač u prvom setu nije uspio oduzeti servis suparniku, tako da je odluka pala u tie-breaku u kojem je Raonic bio uspješniji. Najbolji hrvatski tenisač po renkingu (34. na svijetu) nakon toga je potpuno pao i dopustio Kanađaninu da s dva breaka otplovi u finale.

Bio je to treći međusobni meč ovih tenisača i prva pobjeda Raonica koji je ovih dana u sjajnoj formi. Prošli je tjedan, podsjetimo, osvojio turnir u Bangkoku, a u Tokiju će deseti put u karijeri igrati u finalu. Zasad na kontu ima pet naslova.

U finalu će Raonic igrati protiv boljeg iz ogleda između Argentinca Juana Martina del Potra i Španjolca Nicolasa Almagra. (TS) 

ATP Tokio, polufinale:

Raonic (3) - Dodig 7-6 (4), 6-1

Del Potro (1) - Almagro (6) kasnije

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider