Tenis
SPORTOVI
Tenis
Izbacio Dolgopolova

Dodig u polufinalu Munchena nakon još jedne sjajne predstave!

Hrvatski tenisač Ivan Dodig izborio je polufinale ATP turnira iz serije 250, koji se ovoga tjedna igra na zemljanim terenima njemačkog Münchena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 77 minuta igre Dodig je sa 6:4, 6:4 slavio protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, petog nositelja turnira. Bio je to drugi međusobni susret Dodiga i Dolgopolova u karijeru, a oba su odigrana ove sezone. Prethodno je Dodig slavio i u Delray Beachu sa 6:3, 6:3.

Nakon sjajne igre u susretima protiv Nikolaja Davidenka i Marina Čilića, Dodig je još jednom briljirao na terenima Münchena. Ukrajinac nije imao previše šansi u susretu, iako je u svakom setu odlučio tek jedan break više na stranu našeg tenisača.

Dodig je u prvoj dionici bio na servisu Dolgopolova u svakom servis-gemu, dok je samo jednom na svom odigrao slabije, te ga pritom izgubio. U drugom je setu Dolgopolov stvarao nešto više šansi na servisu hrvatskog tenisača, no svaki put kada bi izborio izglednih 0:30, Dodig bi ispalio nekoliko sjajnih servisa i riješio problem.

Međugorcu je ovo prvi polufinale sezone na ATP Touru, a protivnika će saznati nakon što svoj meč odigraju Tommy Haas i Florian Mayer.

 

ATP München, četvrtfinale:

Dodig - Dolgopolov (5) 6:4, 6:4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider