Tenis
SPORTOVI
Tenis
Spasio izgubljeno

Dodig spasio meč-loptu za međugorski okršaj s Čilićem u Londonu

Teškom je mukom hrvatski tenisač Ivan Dodig izborio plasman u 2. kolo ATP turnira u londonskom Queen's Clubu. Protiv Britanca Jamesa Warda slavio je sa 6:7(8), 7:6(2), 7:6(2).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ward je tek 215. igrač svijeta koji je za nastup na travi Queen's Cluba dobio pozivnicu organizatora, a protiv Dodiga je bio na pragu pobjede budući je dobio prvi set i u drugom imao vodstvo 5:3 i servis.

Imao je Ward i dvije meč-lopte, kao i break viška u drugom setu i servis za meč kod vodstva 5:4 u trećem setu, ali Međugorac se uspio iz svega izvući i nakon dva sata i 40 minuta igre izboriti nastavak turnira u kojem ga čeka ogled protiv prijatelja i momčadskog kolege iz hrvatske Davis Cup reprezentacije Marina Čilića.

U prvom je kolu Čilić kao peti nositelj bio slobodan, a bit će ovo treći međusobni ogled dvojice Hrvata na ATP Touru. Dodig vodi 2:1, a posljednji su put igrali ranije ove sezone na zemlji u Münchenu kada je Dodig slavio s glatkih 6:4, 6:2.

 

ATP London, 1. kolo:

Dodig - Ward 6:7(8), 7:6(2), 7:6(2)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider