Tenis
SPORTOVI
Tenis
ATP Montreal

Dodig propustio pobijediti 'ranjenog' Del Potra

Hrvatski tenisač Ivan Dodig propustio je veliku priliku plasirati se u 3. kolo ATP turnira iz serije Masters 1000 koji se ovoga tjedna igra u kanadskom gradu Montrealu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dodig je nakon dva sata i 18 minuta igre poražen od Argentinca Juana Martina Del Potra, sedmog igrača svijeta, s 4-6, 6-4, 5-7. Naš je tenisač bio bolji igrač tijekom većine susreta, ali se u najvažnijem trenutku meča "ukočio" i dopustio Argentincu da napravi veliki preokret.

Dodig je u trećem, ujedno i odlučujućem setu, imao prednost dvostrukog breaka (4-1), te je kod vodstva 5-4 servirao za meč! Međutim, Del Potro s četiri uzastopna gema (od 3-5) dobiva i treći međusobni susret protiv našeg tenisača. Prethodno je Del Potro slavio na Olimpijskim igrača prošle godine i godinu dana prije toga u dvorani Memphisa.

Recimo i da je Del Potro izgledao jako loše u trećem setu, te da je čak u jednom trenutku zatražio liječničku pomoć zbog bolova u leđima. No Međugorac nije znao kako iskoristiti slabi dan prošlotjednog pobjednika ATP turnira u Washingtonu. (TS)

ATP Montreal, 2. kolo:

Del Potro (6) – Dodig 6-4, 4-6, 7-5

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider