Tenis
SPORTOVI
Tenis
A sad Verdasco i Marrero

Dodig i Melo trećom pobjedom najavili polufinale

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo ostvarili su i treću pobjedu u skupini A na završnom turniru ATP World Tour Finalsu u Londonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U meču u kojem nije bilo previše rezultatskog značaja Dodig i Melo su sa 7:5, 3:6, 11:9 pobijedili Pakistanca Aisam Ul-Haq Qureshija i Nizozemca Jean-Julien Rojera. Još ranije su Dodig i Melo osigurali prvo mjesto i prolaz u polufinale gdje će, poznato je i to, igrati protiv španjolske kombinacije Verdasco / Marrero. Qureshi i Rojer napuštaju London bez pobjede.

U prvom su setu Dodig i Melo oduzeli servis suparnicima kod 6:5, ali su isto tako odmah početkom druge dionice ispustili vlastiti početni udarac, što je do kraja seta ostao nenadoknadivi zaostatak.

U trećem su setu Dodig i Melo napravili dva mini-breaka za odlazak s 5:4 na 7:4. Potom je hrvatsko-brazilska kombinacija imala dvije meč-lopte (9:7), ali je iskoristila onu treću kod 10-9.

O drugom polufinalistu iz ove skupine odlučit će meč braće Bryant protiv Poljaka Fyrstenberga i Matkowskoga.

ATP Finals, 3. kolo, skupina A:

Dodig / Melo (3) - Qureshi / Rojer (5) 7:5, 3:6, 11:9

Redoslijed: 1. Dodig / Melo 3-0, 2. M. Bryan / B. Bryan 1-1 (-1), 3. Fyrstenberg / Matkowski 1-1 (-1), 4. Qureshi / Rojer 0-3.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider