Tenis
SPORTOVI
Tenis
A dobili su prvi set...

Dodig i Melo ostali korak do naslova: Uživali smo u finalu. Vidimo se dogodine

Ivan Dodig i Marcelo Melo nažalost nisu uspjeli osvojiti prestižni naslov na ATP World Tour Finalsu u Londonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dodig i Melo poraženi su od američke braće Bryan nakon sat i 25 minuta igre sa 7-6(5), 2-6, 7-10. Kada je bilo najpotrebnije, u meč tie-breaku, zakazao je servis i igra na mreži našeg para. Dodig je izgubio čak četiri poena na svom početnom udarcu, a Melo jedan.

"Nažalost na kraju sezone nismo došli do trofeja, ali ipak smo ove godine igrali četiri finala. Hvala na podršci koju smo imali tijekom turnira i nadam se da ćemo se vidjeti i sljedeće godine. Još jednom čestitam braći Bryan", izjavio je Dodig nakon finala.

"Bio je ovo fantastičan tjedan, uživali smo u svakom trenutku", istaknuo je Dodigov partner Marcelo Melo.

Bio je to njihov sedmi međusobni susret i peta pobjeda braće Bryan. Ove godine dobili su ih i u finalu Monte Carla. Za najbolji teniski par svih vremena ovo je bio četvrti naslov na završnim turnirima i prvi nakon 2009. godine, ukupno 103 naslov u karijeri, te 10. u ovoj sezoni.

"Danas smo imali sreće. Nadam se da nas čeka još puno finala protiv Dodiga i Mela", rekao je Mike Bryan.

Recimo da je prvi set pripao našem paru nakon napetog tie-breaka u kojem su se Bryani od 1-5 vratili do 5-5. Drugu su dionicu uzeli Bryani bez ikakvih problema, no Dodig i Melo su imali priliku vratiti se na 3-4, ali je retern zakazao.

Osim početne prednosti mini-breaka od 1-0 Dodig i Melo su konstantno lovili Boba i Mikea Bryana u meč tie-breaku, no nažalost ih nisu uspjeli stići i prestići.

 

ATP World Tour Finals, finale, parovi:

Dodig/Melo - Bryan/Bryan 7-6(5), 2-6, 7-10

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider