Tenis
SPORTOVI
Tenis
Uzvratio za Wimbledon

Đoković sredio Murraya za polufinale Miamija

Drugi svjetski tenisač Novak Đoković prvi je polufinalist ATP turnira u Miamiju, drugog ovogodišnjeg iz serije Masters 1000...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srbin je u četvrtfinalu nakon sat i pol igre svladao Britanca Andyja Murrayja sa 7-5, 6-3. Uzvratio mu je na taj način za poraz na lanjskom Wimbledonu, te povećao prednost u međusobnim dvobojima na 12-8. Ujedno je 26-godišnjem Škotu oduzeo mogućnost obrane naslova, a sebe ostavio u prilici da četvrti put u karijeri uzme krunu u Miamiju.

Đoković je u prvom setu napravio samo jedan break, ali u najboljem mogućem trenutku - u 12. gemu. U drugom je setu Murray prvi oduzeo servis suparniku i poveo s 3-2, ali bilo je to i sve od njega. Đoković je osvojio četiri gema u nizu i otplovio do devete uzastopne pobjede. Prije deset je dana osvojio turnir u Indian Wellsu, svladavši u finalu Rogera Federera koji bi mu mogao biti suparnik i u polufinalu Miamija. Švicarac prije toga mora pobijediti Japanca Keija Nishikorija. (TS)

ATP Miami, četvrtfinale:

Đoković (2) - Murray (6) 7-5, 6-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider