Tenis
SPORTOVI
Tenis
francuzima slatke brige

Krajan objavio dobre vijesti uoči polufinala Davis Cupa!

Od 16. do 18. rujna u Zadru se igra polufinale Davis Cupa između Hrvatske i Francuske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan Željko Krajan objavio je popis igrača na koje računa u polufinalu Davis Cupa koji će se od 16. do 18. ovog mjeseca odigrati u zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić. Suparnik Hrvatskoj bit će Francuska.

"Nije bilo puno dvojbi, igramo u istom sastavu kao u SAD-u, s najjačom postavom. Nadam se da će tako ostati do mečeva, da će svi ostati zdravi i da ćemo protiv jakog suparnika igrati potpuno spremni", rekao je Krajan.

Unatoč problemima s ozljedom koljena, Krajan je na popis igrača uvrstio Bornu Ćorića. Mladi Zagrepčanin je morao predati 1. kolo US Opena Felicianu Lopezu zbog problema s ozljedom, te je bilo upitno hoće li se uopće naći na popisu igrača. Činjenica da ga je Krajan uvrstio ohrabruje jer se očito vjeruje da će moći nastupiti.

"Radi se na tome da se upala smiri. Ide prema tome da će biti spreman za početak treninga u Zadru u ponedjeljak", rekao je Krajan

Preostala tri igrača na koje hrvatski izbornik računa su Marin Čilić, Ivan Dodig i Marin Draganja.

Francuzi još čekaju s objavom svojeg sastava, no za razliku od Krajana Yannick Noah ima samo slatke brige. Ima trojicu igrača za singl koji su u četvrtfinalu US Opena (Gaël Monfils, Jo-Wilfried Tsonga i Lucas Pouille), te prvi par svijeta Nicolas Mahut/Pierre-Hugues Herbert.

Hoće li Noah razbiti najbolji par svijeta ili će otpisati jednog od trojca u singlu ostaje za vidjeti, no kada se sve skupa zbroji i oduzme Francuzi su osjetni favoriti u Zadru ukoliko se svi odazovu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider