Tenis
SPORTOVI
Tenis
Velika Britanija slavila s 4-1

Davis Cup: Mate Pavić ostao bez pobjede protiv Evansa

Završen je i definitivno kvalifikacijski ogled Davis Cupa za Svjetsku skupinu u Umagu, a Velika Britanija je na kraju protiv Hrvatske slavila s 4-1. Posljednji je bod gostima donio Daniel Evans...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Željko Krajan, hrvatski izbornik, nije postavio najboljeg svjetskog juniora Bornu Ćorića u posljednjem meču ogleda, već je priliku ponudio Mati Paviću koji je odigrao vrlo dobar meč protiv Daniela Evansa, ali je Britanac na kraju ipak slavio sa 6-4, 7-6(4).

Bio je to potpuno izjednačen meč s jednim jedinim breakom, kojeg je Evans napravio u prvom setu. Inače, u prvoj dionici su oba tenisača imala po dvije break-lopte, ali je, nažalost, Pavić ostao nedorečen u oba slučaja.

U drugom su setu obojica čvrsto držala svoje servis-gemove, pa je odluka pala u tie-breaku gdje je Evans, opet, za nijansu bio bolji, te je spretno proslavio pobjedu za pobjednički britanski kraj u Umagu. (TS)

Davis Cup, kvalifikacije za Svjetsku skupinu (treći dan):

Hrvatska - Velika Britanija 1-4

Dodig - Murray 4-6, 2-6, 4-6

M. Pavić - Evans 4-6, 6-7(4)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider