Tenis
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Tenis
'Do tada sam igrao savršeno...'

Ćorić otkrio razlog preokreta i odgovorio na usporedbe s Đokovićem

Borna Ćorić odigrao je fenomenalna dva seta protiv Viktora Troickog, u trećem je imao break i onda je stao...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Borna Ćorić je nakon poraza u pet setova od Viktora Troickog rekao da je 'ponosan kako je odigrao prva dva seta', ali da su ga grčevi izbacili iz pravog ritma u koji se nakon toga više nije mogao vratiti.

Šteta: Troicki u velikom meču okrenuo Ćorića i donio Srbiji 2-0!

"Ponosan sam kako sam odigrao prva dva seta i prva dva gema u trećem. Onda sam promašio dva, tri voleja koja možda nisam trebao promašiti, pogotovo na jednu break-loptu. Nakon toga je uslijedio pad. Imao sam malih problema s grčevima i poslije toga se više nisam mogao vratiti u pravi ritam. On je to osjetio i počeo igrati puno bolje, preuzeo je inicijativu", rekao je Ćorić u analizi događaja na terenu dvorane u Kraljevu.

Ćorić je povukao paralelu i s nedavnom pobjedom nad Andyjem Murrayjem.

"Prvi dio meča sam odigrao i bolje nego protiv Murraya u Dubaiju, jer sam malo bolje servirao. Pokazao sam da mogu igrati jako dobar tenis. No, moram s mojom ekipom vidjeti zašto je nastao ovaj problem i što ćemo dalje", zaključio je 61. tenisač svijeta.

Usporedbe sa Đokovićem?

''Naravno da mi ne smeta, već mi godi, sjajno je kada te uspoređuju s nekim poput njega. To nosi i pritisak, ali ako želim biti u vrhu, moram se s njime znati nositi.''

Pohvalio je publiku, Hrvati su u Kraljevu dočekani odlično.

''Iskrene čestitke na tome, to nije lako. Pokazali ste da nas poštujete i to cijenimo. Puno vam hvala, dodaje Ćorić koji je još rekao da će Hrvatska teško do preokreta, ali da se neće predati.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider