Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ispao u 2. kolu Pariza

Ćorić nije imao šanse protiv raspoloženog Murraya

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić oprostio se od masters ATP turnira u pariškom Bercyu porazom u 2. kolu od trećeg igrača svijeta Britanca Andya Murraya s 1-6, 2-6.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ćorić nije imao šanse protiv vrlo raspoloženog Murraya, koji se nametnuo od samog početka i lako došao do pobjede. Ćorićev servis 'pao' je već u drugom gemu meča, a dobitak prvog seta Škot je potvrdio 'breakom' za 5-1. Na početku drugog seta Ćorić je uspio parirati trećem 'reketu' svijeta sve do rezultata 2-2, kada Murray još jednom oduzima Ćorićev servis i za sat vremena riješio pitanje pobjednika.

Murray se tako osvetio Ćoriću za neugodan poraz (6-1, 6-3) početkom godine u Dubaiju, a 2013. godine su igrali i u Davis Cupu u Umagu, kada je također slavio Murray. Ćorić je u Parizu u 1. kolu pobijedio Španjolca Fernanda Verdasca, čime je prekinuo niz od tri uzastopna poraza u prvim kolima turnira.

Ispadanjem Ćorića hrvatski tenis više nema predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji Pariza - Ivo Karlović je ispao već u prvom kolu, a Marina Čilića je ranije u srijedu izbacio Bugarin Grigor Dimitrov.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider