Tenis
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Tenis
'Ma naravno da smo svi gledali'

Poruka iz Amsterdama: 'Marin bi sada i na blatu dobio meč'

Naš drugi 'teniski reket' u Davis Cup reprezentaciji, koju ovog vikenda očekuje susret kvalifikacija za Svjetsku skupinu protiv Nizozemske, Borna Ćorić izjavio je u utorak da očekuje da Marin Čilić osvoji dva boda za Hrvatsku bez obzira na sporu i slabo uređenu zemljanu podlogu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Očekujem da će Marin osvojiti dva boda bez obzira na kakvoj se podlozi igra. Meni ova spora zemljana podloga sada sigurno više odgovara nego Marinu, ali u kakvoj je on trenutačnoj formi osvojio bi dva boda i na blatu", kazao je Ćorić izrazivši nadu da će on ili parovi osvojiti treći poen s kojim Hrvatska ostaje u Svjetskoj skupini Davis Cupa.

Manhattan, čuvaj se, stižu Marin i Goran: 'Valjda neće biti Mamurluk 4!'

Čestitke Čiliću sa svih strana svijeta: Javila se i velika NBA zvijezda!

Čilićev otac Zdenko: Marin je znao da su svi Hrvati iza njega!

Ćorić se osvrnuo i na finalni meč posljednjeg Grand Slam turnira sezone u kojem je Marin Čilić briljantnom igrom pobijedio Japanca Keija Nishikorija.

"Ma naravno da smo svi gledali i bučno navijali. Ja i ovom prigodom čestitam Marinu iako smo to svi učinili poslije finala. Jedva čekam da nam se u srijedu priključi u Amsterdamu da ga pitam kakav je osjećaj igrati i pobijediti Federera", rekao je Ćorić koji zajedno s ostalim Davis Cup reprezentativcima od 13. do 15. rujna pokušati pobijediti Nizozemsku koju predvode Robin Haase i Igor Sijsling 70. i 72. tenisač s aktualne pojedinačne ATP ljestvice. (Hina)

Kako ste doživjeli Čilićevo osvajanje US Opena?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider