Tenis
SPORTOVI
Tenis
ATP Monte Carlo

Čilićeva katastrofa: Uzeo samo dva gema protiv Wawrinke!

Treći tenisač svijeta Stanislas Wawrinka nije pružio ni najmanju šansu Marinu Čiliću u meču 2. kola ATP Masters 1000 turnira u Monte Carlu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjednik ovogodišnjeg Australian Opena deklasirao je najboljeg hrvatskog tenisača sa 6-0, 6-2 poslije samo 45 minuta igre. Čilić nije pružio praktički nikakav otpor Švicarcu, a dovoljno će reći podatak da je u prvom setu osvojio svega sedam poena, a pritom nijedan nakon ubačenog drugog servisa. U drugom je setu bio tek nešto bolji, ali Wawrinka je bez poteškoća napravio nova dva breaka i zaključio posao. U nastavku turnira ga čeka dvoboj protiv Nicolasa Almagra ili Nicolasa Mahuta. Bio je ovo, inače, osmi ogled između Wawrinke i Čilića i šesta pobjeda Švicarca.

Ni najmanjih problema u prvim ovogodišnjim nastupima na zemlji Monte Carla nisu imali Rafael Nadal i Roger Federer. Prvi igrač svijeta i osmerostruki pobjednik ovog turnira svladao je Rusa Tejmuraza Gabašvilija sa 6-4, 6-1, dok je Federer sa 6-1, 6-2 bio bolji od Čeha Radeka Štepaneka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider