Tenis
SPORTOVI
Tenis
ATP Rotterdam

Čilić: Protiv Berdycha moram pronaći sredinu, balans u svemu

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u finale dvoranskog ATP turnira u Rotterdamu gdje će u nedjelju za krunu igrati protiv Čeha Tomaša Berdycha…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotnjem je polufinalu Čilić u tri seta, sa 5-7, 6-3, 6-2, pobijedio Nizozemca Igora Sijslinga, poslije čega je izjavio:

''Mečevi protiv Tsonge i Murrayja su me psihološki ispraznili. Osjetilo se to u prvom setu meča protiv Sijslinga kada mi je svaki servis gem bio problem. Stalno sam se čupao, ali kasnije sam pronašao i druge dobre strane svoje igre. Prvenstveno sam bolje igrao s osnovne linije, daleko manje griješio. No, moram reći kako je Sijsling bio krajnje nezgodan suparnik. Dokazao je kako je sasvim zasluženo došao do polufinala.''

O finalnom meču je Čilić rekao:

''Berdychu ovakvi uvjeti kao u Rotterdamu najviše odgovaraju. Uvijek je imao sjajne rezultate u dvorani i jasno da će to biti krajnje težak meč. Pogubno je protiv njega biti pasivan, ali ne smijem biti niti preriskantan. Moram pronaći sredinu, balans u svemu. Trebam biti pametan u igri i koristiti svoje šanse'', završio je Čilić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider