Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ozljeda koljena

Šok iz Londona: Čilić predao meč 2. kola u Wimbledonu!

Posljednji u nizu tenisača koji je otkazao ili predao u nastupu 2. kola trečeg Grand Slam turnira sezone u Wimbledonu je nažalost naš Marin Čilić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlog zbog kojeg je 10. nositelj Wimbledona predao susret Francuzu Kennyju De Schepperu zbog ozljede koljena, koje mu je bilo bandažirano u prvom meču protiv Marcosa Baghdatisa.

Bilo kako bilo, Ivan Dodig i Petra Martić ostali su jedini hrvatski predstavnici u pojedninačnoj konkurenciji nakon otpadanja Mirjane Lučić-Baroni, Donne Vekić, Ajle Tomljanović, te spomenutog Čilića.

'Problema s koljenima bilo je i u Queen'su'

Da stvar bude smiješnija, naš tenisač već je peti koji je danas predao meč - to su ranije napravili John Isner, Radek Stepanek, Steve Darcis i Viktorija Azarenka. A tek je pola dana prošlo...

"Teškoće s koljenima sam počeo osjećati tijekom turnira u Queen's Clubu. Prošli sam ih tjedan osjećao i na treninzima, a u nedjelju mi je bilo vrlo loše prilikom serviranja. U utorak sam se osjećao puno, puno gore. Bilo mi je teško prebaciti težinu na lijevu nogu u kojoj je središte boli", izjavio je Čilić nakon meča.

Druga nositeljica Wimbledona i bivša broj jedan, Viktorija Azarenka, otkazala je daljnji nastavak turnira zbog ozljede koljena zarađene u prvom meču.

Senzacionalni pobjednik nad Rafaelom Nadalom Darcis morao se povući iz natjecanja zbog ozljede ramena, dok je Isner nakon dva odigrana gema predao meč Adrianu Mannarinu zbog ozljede koljena.

Razlog zbog kojeg je Štepanek predao susret Janowiczu zasada nije poznat. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider