Tenis
SPORTOVI
Tenis
Izgubio od Francuza

Čilić neočekivano lako ispao s ATP turnira u Miamiju

Hrvatski tenisač Marin Čilić po prvi je put ove sezone zaustavljen u prvom nastupu na nekom od ATP turnira. Bolji je od njega u 2. kolu turnira iz Masters serije 1000 u Miamiju bio Francuz Edouard Roger-Vasselin...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuz je upisao prvu pobjedu u drugom međusobnom ogledu protiv tenisača iz Međugorja slavivši sa 6-2, 7-6(5). Čilić je odigrao daleko ispod svojih ovogodišnjih partija, pogotovo kada je njegov početni udarac u pitanju. Ubacio je svega 44 posto prvih servisa, a nakon drugog početnog udarca osvojio je svega 39% poena (17-43).

Roger-Vasselin je sjajno iskoristio loš dan našeg tenisača, izborio je osam break-lopti, od kojih je iskoristio dvije, obje u prvoj dionici. Naš je tenisač imao tri lopte za obrat, sve u prvom setu, ali nijednu nije iskoristio.

U drugom se setu Čilić nekako dovukao do tie-breaka, poveo je s 2-0, potom spasio dvije meč-lopte protiv servisa, da bi još jednom ispustio poen na svom početnom udarcu i trećoj meč lopti Francuza.

Ukupno gledajući Francuz je sasvim zasluženo prošao dalje jer je osvojio čak 22 poena više od Čilića (79-57), te je na svom servisu bio iznimno siguran tijekom cijelog susreta.(TS)

ATP Miami, 2. kolo:

Roger-Vasselin - Čilić (25) 6-2, 7-6(5)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider