Tenis
SPORTOVI
Tenis
Samo naprijed

Čilić ne misli stati u četvrtfinalu: 'On nije nepobjediv, mogu pobijediti svakoga!'

Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale US Opena, no smatra kako može otići još dalje u New Yorku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Čilić sinoć je po prvi put u karijeri pobijedio Gillesa Simona. Hrvatski tenisač slavio je nakon pet setova, završilo je 5-7, 7-6(3), 6-4, 3-6, 6-3.

''U prva četiri seta protiv Simona bilo je dosta izmjena. Servis mi je jako pomogao u petom setu. A bilo je i lakše igrati jer nije bilo sunca'', rekao je Marin pa se osvrnuo na sljedećeg protivnika - Tomaša Berdycha.

Skinuto 'prokletstvo': Čilić u četvrtfinalu US Opena nakon četverosatne borbe

''On je vrlo opasan protivnik, ima konstantu tijekom godine. Uvijek te tjera da daš najbolje od sebe ako ga želiš pobijediti. Nadam se da ću imati svoj dan i igrati dobar tenis. On nije nepobjediv, iako je težak protivnik. No, za četvrtfinale ovako velikog turnira, smatram da obojica imamo veliku priliku i ne mislim ovdje stati.''

Čilić će pokušati dohvatiti svoj prvi polufinale Grand Slama nakon 2010. godine kada je među četiri najbolja ostao u Australiji.

''U posljednjih četiri, pet mjeseci imam konstantu, mislim da sam dosta napredovao i naučio igrati novim stilom. Serviram bolje i pronašao sam svoju igru. Kad imam svoj dan i kad me krene servis, onda mogu pobijediti svakoga na svijetu'', zaključio je hrvatski tenisač.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider