Tenis
SPORTOVI
Tenis
ATP Miami

Čilić nastavio sjajan niz protiv 'američkog bombardera' za osminu finala

Hrvatski tenisač Marin Čilić probio se u osminu finala ATP turnira iz serije Masters 1000 koji se ovog tjedna igra u američkom gradu Miamiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čilić je i u trećem međusobnom susretu nadigrao Amerikanca Johna Isnera, čime je nastavio sjajan niz pobjeda protiv igrača iz Sjedinjenih Američkih Država. Pobjedom 6-3, 7-6(3) Čilić je stigao do 19. uzastopnog slavlja protiv američkih tenisača. "Bizaran" niz traje još od 2008. godine.

Sjajan je tenis prezentirao naš prvi reket protiv "bombardera" Isnera, pogotovo u prvom setu u kojem je u dva navrata oduzimao početni udarac Amerikancu.

No, Čilić je loše krenuo u meč. Izgubio je odmah početni udarac, ali ga je već u sljedećem gemu povratio. Novi udarac američkom tenisaču Čilić je zadao u šestom gemu prve dionice, a potom je dvama servis-gemovima bez izgubljenog poena zaključio set.

U drugom je naš tenisač spasio jednu, a propustio dvije break-lopte, te je set otišao u tie-break, gdje je Čilić još jednom odigrao sjajno. Vraćao je Isnerove "bombe" iz prvih servisa, nakon kojih je uglavnom dobivao poene iz igre.

Čilić će u osmini finala Miamija, u kojem igra po drugi put u karijeri, u utorak zaigrati protiv Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge, koji je ranije sa 6-3, 6-3 bio bolji od Finca Jaarka Nieminena. Bit će to njihov treći međusobni susret, a trenutni rezultat je 1-1. (TS)

ATP Miami, 4. kolo:

Čilić (9) - Isner (20) 6-3, 7-6(3)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider