Tenis
SPORTOVI
Tenis
A sada Harrison

Čilić lako protiv Beckera: Svladao ga za 55 minuta!

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pobjednički je otvorio nastup na ATP turniru koji se igra na tvrdoj podlozi u Delray Beachu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon prošlotjednog finala Rotterdama 29. reket svijeta je preselio na Floridu gdje je na turniru u Delray Beachu postavljen za sedmog nositelja. Prvo mu je kolo donijelo dvoboj protiv 93. igrača svijeta Benjamina Beckera, a Čilić je slavio s uvjerljivih 6:1, 6:3 poslije samo 55 minuta igre.

S dva je breaka Međugorac lako pospremio prvi set u džep, a na startu druge dionice su stigli manji problemi. Nijemac je poveo s 3:0, ali bilo je to i sve što je napravio. Čilić je osvojio šest gemova u nizu i zaključio posao.

Našem je to tenisaču treća pobjeda u isto toliko dosadašnjih mečeva protiv Beckera. U sljedećem ga kolu očekuje dvoboj protiv 21-godišnjeg Amerikanca Ryana Harrisona kojeg je svladao na US Openu 2011. godine u njihovom jedinom dosadašnjem međusobnom ogledu.

Spomenimo da će kasnije svoj meč 2. kola protiv Kevina Andersona odigrati naš Ivo Karlović.

ATP Delray Beach, 1. kolo:

Čilić (7) - Becker 6:1, 6:3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider