Tenis
SPORTOVI
Tenis
ATP Pariz

Čilić izgubio od Del Potra: Zabio 19 asova, ali previše griješio

Peti tenisač svijeta Juan Martin del Potro bio je previsoka prepreka za našeg Marina Čilića u 2. kolu ATP Masters 1000 turnira u Parizu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinac je u dvorani Bercy nadigrao hrvatskog tenisača sa 6-4, 7-6(3) u njihovom desetom međusobnom dvoboju. Del Potro sada vodi s 8-2, a treba istaknuti i da je pobijedio Čilića u pet posljednjih mečeva, pri čemu nije izgubio nijedan set.

Povratnik na teniske terene nakon četveromjesečne suspenzije zbog pada na doping-testu imao je u prvom setu tri prilike za break. Nijednu nije iskoristio, a onda je uslijedila kazna. Del Potro je u devetom gemu došao do prve šanse za oduzimanje servisa i odmah je realizirao, a poslije toga i zaključio set.

U drugoj je dionici Čilić imao set-loptu kod 6-5 na servis suparnika. Nije je iskoristio, a u tie-breaku nije imao previše izgleda.

Međugorac je zaključio meč s 19 asova, imao je i više izravnih poena od Del Potra (38-16), ali i daleko veći broj neforsiranih pogrešaka (49-15). (TS) 

ATP Pariz, 2. kolo:

Del Potro (4) - Čilić 6-4, 7-6(3)

Almagro (12) - Dodig 6-4, 6-3

Wawrinka (7) - Lopez 6-3, 3-6, 6-3

Ferrer (3) - Rosol 6-0, 2-6, 6-3

Isner (13) - Przysiezny 7-6(3), 4-6, 6-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider