Tenis
SPORTOVI
Tenis
bit će knap

Ćorić vjeruje u čudo: Nadam se da ću zaigrati u finalu!

Borna Ćorić idućeg će tjedna biti podvrgnut operaciji koljena nakon čega slijedi minimalno mjesec dana rehabilitacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak je sve hrvatske teniske zaljubljenike stigla katastrofalna vijest da Borna Ćorić mora na operaciju problematičnog koljena te da će vjerojatno propustiti finale Davis Cupa. Ogled s Argentincima u Hrvatskoj na rasporedu je od 25. do 27. studenog, za malo više od dva mjeseca, dok bi Bornin oporavak trebao trajati minimalno mjesec dana, a maksimalno dva.

Sve u svemu bit će to vrlo knap, no drugi hrvatski reket u reprezentaciji ne odustaje od sna da ipak zaigra u finalu.

"Dragi svi, sljedećeg tjedna u Zagrebu morat ću obaviti operaciju koljena. Nadam se da će operacija biti uspješna i da ću se moći priključiti momčadi u finalu Davis Cupa krajem studenog. Hvala vam na podršci, ni sami ne znate koliko mi znači", napisao je na svom Facebook profilu Ćorić.

Izbornik Željko Krajan već je najavio da će se čuti s Ivom Karlovićem koji se još 2012. godine oprostio od reprezentacije. 'Div sa Šalate' igra sezonu iz snova te bi mogao biti ključni igrač u osvajanju drugog naslova pobjednika Davis Cupa. Njegov odgovor ćemo saznati vrlo brzo, a na Borninu pomoć uvijek možemo računati, pa makar i 'samo' u ulozi navijača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider