Tenis
SPORTOVI
Tenis
Svladao Melzera

Bolji u dvoboju veterana: Karlović u četvrtfinalu Beča

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Beču svladavši Austrijanca Juergena Melzera s 6-4, 7-6 (1) za sat i 39 minuta igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvoboj dvojice veterana - Karloviću je 35, a Melzeru 33 godine - obilježili su servisi, a Div sa Šalate je svoj početni udarac na tri break-lopte sačuvao netaknutim, dok je Melzeru u prvom setu kod 2-2 napravio jedino uspješno oduzimanje servisa u cijelom meču.

Austrijanac je u drugom setu kod vodstva 5-4 imao set-loptu, no Ivo se izvukao asevima, kojih je imao ukupno 21 u meču, a u tie-breaku je Karlović protivniku dopustio jedan jedini poen.

Ljevoruki Melzer je dugo bio 'crna mačka' za Karlovića, koji je izgubio prva četiri međusobna sraza, a do prve pobjede je došao prije dvije godine na Australian Openu, da bi Ivo sada ubilježio i drugi trijumf i to na Melzerovu terenu.

Karlović je prijašnja dva nastupa u Beču nije prolazio prvo kolo, a sada u četvrtfinalu čeka boljega iz sraza prvoga nositelja Španjolca Davida Ferrera i Nijemca Tobiasa Kamkea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider