Tenis
SPORTOVI
Tenis
Znakovita izjava

Bivši Ljubičićev trener preuzima Rogera Federera?

Prema pisanju talijanskih medija, u trenerskom stožeru švicarskog tenisača Rogera Federera od sljedeće bi sezone mogao biti i Riccardo Piatti, čovjek koji je trenirao našeg Ivana Ljubičića kroz čitavu njegovu karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Piatti je posljednje dvije godine radio s Francuzom Richardom Gasquetom, a suradnju je naglo prekinuo prije nekoliko dana. Gasquet nije krio iznenađenje i razočaranje, a čini se da sada na vidjelo izlazi pravi razlog Piattijeva povlačenja. Suradnja s možda i najvećim tenisačem svih vremena očito je itekako privlačna.

Federer se u listopadu razišao s dugogodišnjim trenerom Paulom Annaconeom i otada surađuje s izbornikom švicarske Davis Cup vrste Severinom Lüthijem i kondicijskim trenerom Pierreom Paganinijem. Priključivanje Piattija osvajač 17 Grand Slam naslova nije demantirao.

"Ostajem s Lüthijem i Paganinijem, to je jasno. A ako nam se još netko pridruži, zašto ne", izjavio je Federer nakon nedjeljnog poraza u polufinalu ATP World Tour Finalsa u Londonu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider