Tenis
SPORTOVI
Tenis
'Roger nije dobar'

Becker potvrdio 'ljubav' između Đokovića i Federera, pa opleo po najvećem

U svijetu sporta postoji mnogo netrpeljivosti između najvećih rivala. Poput Lea Messija i Cristiana Ronalda ili Sebastiana Vettela i Marka Webbera. Boris Becker je engleskim medijima sa sigurnošću potvrdio još jednu takvu 'ljubav'...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni njemački tenisač danas je trener najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića. Srbijanski tenisač ima životnu misiju svrgnuti Rogera Federera po broju osvojenih Grand Slam titula, pobjeda i ostalih rekorda koje je 'Čarobnjak iz Basela' postavio, no kakav je zapravo odnos dvojice ponajboljih tenisača današnjice i svih vremena otkrio je u razgovoru za britanske medije Becker.

"Javna je tajna da se njih dvojica ne vole. No ovo moderno doba uskraćuje mogućnost da to do kraja i pokažu. Ljudi znaju reći da današnji tenisači nisu zanimljivi kao nekada. Jesu, ali ih u njihovom izražavanju osjećaja spriječava politička korektnost", rekao je Becker pa nastavio.

"Federera svi vole, ali to kako se on ponaša to je samo slika za javnost. Nemoguće je da je uistinu takav. Ja osobno mislim da on to sve radi isključivo zbog novaca", ispalio je Becker.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider