Tenis
SPORTOVI
Tenis
Dodig s Melom

Australian Open: Parovi s devet naših predstavnika

U Melbourneu je obavljen ždrijeb u konkurenciji parova prvog teniskog Grand Slam turnira sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Dodig i Marcelo Melo postavljeni su za četvrte nositelje, te će u prvom kolu igrati protiv domaćih uzdanica Thanasija Kokkinakisa i Chrisa Guccionea. Ukoliko slave, suparnici u 2. kolu bit će ima pobjednici susreta između Ryana Harrisona / Sama Querreyja i Simonea Bolellija / Fabia Fogninija.

Mate Pavić i Marin Draganja izvukli su francusku kombinaciju talenta i iskustva – Benoita Pairea i Marca Gasqueta. Ivo Karlović će zaigrati u paru s Poljakom Tomaszom Bednarekom, a suparnici će im biti Mariusz Fyrstenberg i Marcin Matkowski, deveti nositelji Australian Opena.

Zanimljivo, u konkurenciji tenisačica imamo čak pet predstavnica u parskoj konkurenciji, no zajedno ne tvore nijednu kombinaciju.

Darija Jurak igra sa Slovenkom Andrejom Klepač, a suparnice će joj biti Australke Monique Adamczak i Olivia Rogowska. Mirjana Lučić-Baroni igrati će u paru s Njemicom Anna-Lenom Grönefeld, te će kao 11. nositeljice u prvom kolu igrati također protiv Australki – Azre Hadzic i Jessice Moore.

Ajla Tomljanović uparila se s domaćom predstavnicom Jarmilom Gajdosovom, te će za suparnice u prvom kolu imati australsko-rusku kombinaciju postavljenu za devete nositeljice – Alju Kudrjavcevu i Anastasiju Rodionovu.

Petra Martić će igrati u paru s Mađarkom Timeom Babos, a za suparnice su izvukle Slovakinju Dominiku Cibulkovu i Yaninu Wickmayer.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider