Tenis
SPORTOVI
Tenis
Još razmišlja

Australian Open bez velike zvijezde? 'Igrat ću ako budem 100%'

Najbolji britanski tenisač Andy Murray, pobjednik ovogodišnjeg Wimbledona, još uvijek nije siguran hoće li biti spreman za početak nove sezone, odnosno za nastup na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru sezone u Malbourneu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andy Murray se nedavno podvrgnuo operaciji leđa kako bi otklonio dugotrajne probleme s diskom. Zbog toga neće igrati niti na jednom turniru do kraja sezone, pa tako niti na ATP Finalsu u Londonu, iako je po rezultatima izborio nastup na završnom turniru osmorice najboljih na svijetu.

Škotski tenisač nije siguran niti u svoj nastup u Melboruneu.

"Nadam se da ću igrati Australian Open, ali neću se vraćati tenisu sve dok nisam sto posto spreman. Još je dug put do povratka za mene. Malo sam bio u bazenu i na biciklu, ali na teniske terene se vježbanju vraćam tek za četiri ili pet tjedana. Proces rehabilitacije je prilično zahtjevan i dugotrajan, ne želim se vratiti tenisu prerano i opet morati započinjati taj proces. Prema tome, tek kada budem sasvim spreman, eto me opet na turnirima. Nadam se da će to biti na početku iduće godine", rekao je Murray. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider