Tenis
SPORTOVI
Tenis
Još jedna egzibicija

Poznati prvi četvrtfinalisti turnira u Umagu

Kao ni prethodnih dana, niti u srijedu nije nedostajalo uzbuđenja u Umagu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski tenisač Jeremy Chardy, Argentinac Carlos Berlocq, Talijan Fabio Fognini i BiH tenisač Damir Džumhur izborili su plasman u četvrtfinale ATP turnira u Umagu.

Chardy, koji je postavljen za trećeg nositelja bez većih problema je pobijedio srpskog tenisača Nikolu Čačića ispustivši samo dva gema u pobjedi 6-2, 6-0.

Većih problema nije imao niti Talijan Fabio Fognini koji je pobijedio Argentinca Renza Olica 6-4, 6-1. Berlocq je prošao u četvrtfinale nakon što mu je Čeh Jiri Vesely predao meč u drugom setu pri vodstvu Argentinca 7-5, 3-0, dok je BiH tenisač Damir Džumhur bio bolji od Talijana Thomasa Fabbiana 4-6, 6-1, 6-2.

U srijedu navečer u Umagu odigrana i egzibicija. Nakon teniskih legendi Gorana Ivaniševića, Andrea Agassija i Juana Carlosa Ferrera, na red je došao ljepši i nježniji spol. Flavia Pennetta i Donna Vekić po prvi put u povijesti turnira odigrale su ženski meč u Umagu.

Flavia Pennetta, aktualna pobjednica US Opena, umirovila se na kraju prošle sezone, no proteklih dana trenirala je u Umagu kako bi se pripremila za meč.

"Donna i ja nikad nismo igrale međusobno. Malo sam trenirala, ali očekujem prije svega dobru zabavu, i naravno, pobjedu Donne", rekla je uz smijeh Talijanka koju je Umag oduševio.

Pennetta je izašla na teren odmah nakon što je meč završio njezin suprug Fabio Fognini.

Donna Vekić u Umag je stigla s Hvara gdje je obavljala kondicijsku pripremu za nastavak sezone.

REZULTATI:

Fabio Fognini (Ita/N.4) - Renzo Olivo (Arg) 6-4, 6-1
Damir Džumhur (BiH) - Thomas Fabbiano (Ita) 4-6, 6-1, 6-2
Carlos Berlocq (Arg) - Jiri Vesely (Češ/N.8) 7-5, 3-0 (predaja Veselyja)
Jeremy Chardy (Fra/N.3) - Nikola Čačić (Srb) 6-2, 6-0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider