Tenis
SPORTOVI
Tenis
razbio švicarca

Ivo Karlović nije gubio puno vremena za plasman u polufinale Newporta

Ivo Karlović izborio je polufinale ATP turnira u Newportu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u polufinale ATP turnira u Newportu, on je za samo sat vremena igre u četvrtfinalu svladao Švicarca Marca Chiudinellija sa 6-3, 6-4.

Za drugu pobjedu u trećem međusobnom ogledu protiv Chiudinellija Karloviću je bio dovoljan po jedan "break" u svakom setu.

U prvoj dionici igre svaki je igrač držao svoj početni udarac do vodstva Karlovića od 4-3, a tada je naš veteran uspio izboriti i realizirati prvu "break-loptu" u susretu. Nakon što je sigurno držao svoj servis za osvajanje prvoga seta, Karlović je odmah u prvom gemu drugog seta još jednom ostvario "break" i tu prednost sigurno sačuvao do kraja dvoboja.

Karlović je dvoboj protiv Chiudinellija završio sa 71 posto ubačenog prvog servisa, pa je tako u 10 svojih servis-gemova ukupno izgubio tek 12 poena i nije Švicarcu dopustio niti jednu "break-loptu".

Prolazak u treći uzastopni finale u Newportu Karlović će u subotu tražiti protiv Cipranina Marcosa Baghdatisa koji je u četvrtfinalu svladao Izraelca Dudija Selu sa 6-2, 7-5.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider