Tenis
SPORTOVI
Tenis
Za svega 74 minute

ATP Monte Carlo: Čilić lakoćom protiv Andersona, slijedi Gasquet

Hrvatski tenisač Marin Čilić ekspresno je izborio 3. kolo ATP turnira iz serije Masters 1000, koji se ovog tjedna igra na zemljanim terenima Monte Carla...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čilić je nakon svega 74 minuta igre slavio protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6-2, 6-3 u trećem međusobnom dvoboju na ATP Touru. Bila je to ujedno i Čilićeva treća pobjeda.

Međugorac nije imao nikakvih problema s finalistom Casablance iz prošloga tjedna (poraz od Tommyja Robreda), te ga je sa po dva breaka u oba seta vrlo brzo otpisao s turnira. Anderson nije bio nikakva prijetnja na servisu hrvatskog tenisača sve do sedmog gema drugog seta i vodstva 6-2, 5-1. Tada je zbog malog opuštanja i slabog ubačaja prvog servisa Anderson izborio prvu break-loptu u meču i iskoristio.

Anderson je potom samo ublažio poraz zadržavanjem svojeg tek četvrtog početnog udarca u meču, nakon čega je Čilić iz drugog pokušaja zaključio susret vlastitim servisom.

Čilić će u 3. kolu igrati protiv Francuza Richarda Gasqueta, koji je još jučer izborio tu fazu natjecanja pobjedom nad sunarodnjakom Benoitom Paireom u tri seta.

Zanimljivo, bit će to prvi međusobni susret devetog (Gasquet) i 11. igrača današnjice. (TS)

ATP Monte Carlo, 2. kolo:

Čilić (9) - Anderson 6-2, 6-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider