Tenis
SPORTOVI
Tenis
krenuo u obranu naslova

Đoković izgubio prvi set pa ''poludio'' i svima pokazao što mogu očekivati

Srpski tenisač Novak Đoković pobjednički je krenuo u obranu naslova na ATP "mastersu" u Londonu, on je u susretu 1. kola skupine "Ivan Lendl" svladao debitanta na ovom turniru, Austrijanca Dominica Thiema sa 6-7 (10), 6-0, 6-2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Thiem je dobio prvi set nakon čak 69 minuta borbe iskoristivši sedmu set-loptu u "tie-breaku", ali Đoković je projurio kroz preostala dva seta za samo 53 minute ispustivši samo dva gema.

U drugom susretu ove skupine igrat će Kanađanin Miloš Raonić i Francuz Gael Monfils.

Ranije u nedjelju su u 1. kolu skupine "Edberg/Jarrdy" u konkurenciji parova Hrvat Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo izgubili od Amerikanaca Boba i Mikea Bryana 6-6 (3), 0-6 nakon sat i šest minuta igre.

Bio je ovo 10. međusobni ogled Dodiga i Mela protiv braće Bryan i sedma pobjeda 38-godišnjih američkih blizanaca.

Tijekom čitavog dvoboja Dodig i Melo nisu uspjeli osigurati niti jednu "break-loptu", dok su oni bili suočeni s njih ukupno osam. U prvom setu uspjeli su spasiti sve četiri, ali tu su dionicu izgubili u "tie-breaku", da bi u drugom setu uslijedio raspad sustava kod hrvatsko-brazilske kombinacije.

U ovoj skupini nastupaju još Britanac Jamie Murray i Brazilac Bruno Soares, te Filipinac Treat Huey i Bjelorus Maks Mirnji.

Sljedeći nastup Dodig i Melo imat će u utorak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider