Tenis
SPORTOVI
Tenis
Ždrijeb skupina

Čilić saznao protivnike na "mastersu" u Londonu

Čilić će prvi nastup imati u ponedjeljak 14. studenoga kada će od 21 sat odmjeriti snage s Murrayem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na "mastersu" u Londonu, koji će se igrati od 13. do 20. studenoga igrat će u skupini "John McEnroe", a suparnici će mu biti novi prvi igrač svijeta Britanac Andy Murray, Švicarac Stan Wawrinka i Japanac Kei Nishikori, odlučeno je na ždrijebu u ponedjeljak.

Čilić će prvi nastup imati u ponedjeljak 14. studenoga kada će od 21 sat odmjeriti snage s Murrayem.

Protiv Murraya Čilić je dosada igrao 14 puta i ostvario je tri pobjede uz 11 poraza. Protiv Wawrinke Međugorac ima omjer pobjeda i poraza 2-10, a protiv Nishikorija 5-7.

U skupini "Ivan Lendl" igrat će Srbin Novak Đoković, Kanađanin Miloš Raonić, Francuz Gael Monfils i Austrijanac Dominic Thiem.

Na "mastersu" će u konkurenciji parova nastupiti još jedan hrvatski igrač Ivan Dodig. On će u svom posljednjem turniru s Brazilcem Marcelom Melom igrati u skupini s američkim blizanicma Bobom i Mikeom Bryanom, Britancem Jamiem Murrayem i Brazilcem Brunom Soaresom, te Filipincem Treatom Hieyem i Bjelorusom Maksom Mirnjim. Prvi nastup Dodig i Melo imat će u neejelju od 13 sati protiv braće Bryan.

U drugoj skupini su Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut, Španjolci Feliciano i Marc Lopez, Finac Henri Kontinen i Australac John Peers, te Južnoafrikanac Raven Klaasen i Amerikanac Rajeev Ram.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider