Tenis
SPORTOVI
Tenis
Slaba partija

ATP Madrid: Melzer zaustavio Čilića već u 3. kolu

Hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u 2. kolu ATP turnira u Rimu iz serije Masters 1000. Bolji je od našeg tenisača bio Austrijanac Jürgen Melzer rezultatom 6-2, 6-7(5), 6-3...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Čilić je loše otvorio 10. međusobni ogled protiv austrijskog tenisača, kojeg je pobijedio u čak sedam navrata. Melzer je napravio rani break, a potom kod 4-2 još jednom oduzeo početni udarac našem tenisaču, nakon čega je svojim servisom zaključio prvu dionicu.

U drugom je setu Čilić zaigrao daleko bolje, poveo je s 3-1, no potom je odmah propustio priliku potvrditi break. Melzer se vratio u set, a set je nakon toga otišao u tie-break.

Mini-breakova nije bilo sve do sedmog poena kada je isti napravio Čilić, koji je poveo s 4-3. Naš je tenisač osvojio prvi poen na svom servisu, ali ne i drugi čime je vratio Austrijanca u tie-break. Melzer je potom poravnao na 5-5, ali je Čilić drugim mini-breakom osigurao set-loptu koju je potom iskoristio za odlazak u odlučujući set.

No, kao i u prvoj dionici, Čilić je odigrao prilično slabo, te nije uspio izboriti nijednu break-loptu, dok je Melzer uspio iskoristiti četvrtu ponuđenu pri rezultatu 4-3. Austrijanac je najprije propustio tri-break lopte u četvrtom gemu seta, a potom je iskoristio prvu za vodstvo 5-3. Austrijanac je potom mirno odservirao za treću pobjedu protiv hrvatskog tenisača i ogled protiv Andyja Murraya.(TS)

ATP Rim, 2. kolo:

Melzer – Čilić 6-2, 6-7(5), 6-3
Murray (7) - Granollers 6-2, 7-5
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider