Tenis
SPORTOVI
Tenis
oproštaj porazom

ATP Finals: Kraj turnira ali i suradnje za Dodiga i Mela

Iako su imali šanse za prolaz u polufinale, Dodig i Melo nisu uspjeli slaviti protiv uskoro najboljeg para svijeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo poraženi su u susretu 3. kola Edberg/Jarryd skupine završnog Mastersa u Londonu od britansko-brazilskog para Jamiea Murrayja i Bruna Soaresa 3-6, 6-3, 6-10 i oprostili se od daljnjeg natjecanja, ali i zajedničke suradnje.

Dodig i Melo su završili natjecanje na trećem mjestu skupine s jednom pobjedom i dva poraza. Najbolji su bili Murray i Soares koji su dobili sva tri meča, a u polufinale su se plasirali i Amerikanci braća Bob i Mike Bryan s dvije pobjede i jednim porazom. Posljednje mjesto u skupini zauzeli su Bjelorus Maks Mirnji i Francuz Treat Huey s tri poraza.

Susret protiv Murrayja i Soaresa bio je posljednji zajednički dvoboj za Dodiga i Mela koji su u Londonu posljednji put igrali zajedno u paru. Hrvatski tenisač će nastaviti karijeru u paru sa Španjolcem Marcelom Granollersom koji je također prekinuo suradnju s dosadašnjim partnerom Pablom Cuevasom.

Dodig i Melo su zajedno osvojili šest turnira, a igrali su još osam finala. Kruna zajedničke karijere bio im je trijumf u Roland Garrosu prošle godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider