Tenis
SPORTOVI
Tenis
Murray ispao

ATP Doha: Brown nakon Dodiga zaustavio i Karlovića

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira koji se igra u katarskoj Dohi, uz nagradni fond od 1.195.500 dolara...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od Zagrepčanina je u 2. kolu bolji bio njemački kvalifikant Dustin Brown s 3-6, 7-6(13), 6-4 poslije jednog sata i 49 minuta borbe. Brown, 111. igrač svijeta, pokazao se tako nepremostivom preprekom za hrvatske tenisače u Dohi budući da je u 1. kolu pobijedio i Ivana Dodiga.

Istina, Karlović je bio vrlo blizu da ''osveti'' Dodiga, ali na kraju je i on morao čestitati 29-godišnjem Brownu. Nakon što je jednim breakom riješio prvi set u svoju korist naš je tenisač i u drugom setu oduzeo servis suparniku. Ubrzo mu je, međutim, Nijemac uzvratio, pa je odluka pala u tie-breaku. Tu je Karlović četiri puta imao meč-loptu, ali nijednu nije iskoristio i na koncu je dopustio Brownu da izbori treći set. U odlučujućoj je dionici Nijemac došao do breaka u sedmom gemu i priči je bio kraj.

Dodajmo da je Karlović ispalio 21 as, ali ni to mu nije bilo dovoljno da si prokrči put do pobjede u prvom međusobnom dvoboju protiv Browna.(TS)

ATP Doha, 2. kolo:

Brown - Karlović 3-6, 7-6(13), 6-4

Gojowczyk - Kohlschreiber (6) 7-6(4), 7-6(7)

Hanescu - Verdasco (8) 4-6, 7-6(0), 6-2

Mayer - Murray (3) 3-6, 6-4, 6-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider