Tenis
SPORTOVI
Tenis
ATP Brisbane

Marin Čilić pobjednički otvorio novu sezonu

Hrvatski tenisač Marin Čilić pobjednički je otvorio novu sezonu. U 1. kolu ATP turnira u Brisbaneu pobijedio je Uzbekistanca Denisa Istomina…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čilić je poslije dva sata i 22 minute borbe slavio sa 6-7(3), 7-6(5), 6-4. Bio mu je to četvrti meč u karijeri protiv Istomina i četvrta pobjeda, ali je prvi put ispustio set.

U prva dva seta današnjeg dvoboja nijedan tenisač nije uspio oduzeti servis suparniku, pa je odluka padala u tie-breaku. U onom drugom je Istomin vodio s 4-2 i bio je blizu pobjede, ali Čilić se uspio vratiti i osigurati treći set. U njemu je napokon došao do breaka koji ga je u konačnici lansirao do trijumfa.

U 2. kolu će Međugorac, koji je trenutno na 37. mjestu ATP ljestvice, igrati protiv boljeg iz dvoboja između Bugarina Grigora Dimitrova i Nizozemca Robina Haasea.

Turnir u Brisbaneu se igra na tvrdoj podlozi, uz 452.670 dolara nagradnog fonda, a prvi je nositelj Švicarac Roger Federer. (TS) 

ATP Brisbane, 1. kolo:

Čilić - Istomin 6-7(3), 7-6(5), 6-4

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider